title
 

Ontspannings/yogaweekend

Waar:                 Landgoed Zonheuvel in Doorn
Kosten:              Eigen bijdrage van € 175,-
Wanneer:          20 t/m 22 oktober 2023. Let op, het weekend is inmiddels volgeboekt! Wel kun je je nog aanmelden voor de reserve/wachtlijst. 

 

Het ontspanningsweekend in oktober wordt mede mogelijk gemaakt door het Vaillantfonds

 

Datum in 2024: 15 t/m 17 maart 2024. De eigen bijdrage wordt dan €200,-. Locatie zal zijn conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Inschrijven is nu nog niet mogelijk vanwege de reserve/wachtlijst, die er nog is. Eind oktober gaan we dit nieuwe weekend “vullen”. Je kunt al wel vast middels het inschrijfformulier je interesse kenbaar maken.

Klik hier om je aan te melden.


Sinds 2014 organiseren wij tweemaal per jaar een ontspannings/yogaweekend voor vrouwen met kanker. In een ontspannen sfeer met elkaar er tussenuit zijn. Met lotgenoten delen, massage ondergaan, yoga/bewegingsoefeningen doen, lekker wandelen, en heerlijk eten. Niet te zwaar, niet te therapeutisch, verwennerij en ontspanning, dat is het doel.

Niets moet, alles mag, met beperkingen wordt rekening gehouden. Wel gaan we ervan uit dat je affiniteit hebt met yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen. We gaan lol hebben, lekker bewegen, maar ook stil zijn, naar binnen keren en de rust in onszelf vinden en hopelijk vasthouden.

Strand wandeling Ontspanningsweekend_1
Het programma bestaat uit yin yoga, een klankmeditatie, yoga nidra/restorative yoga en een stiltewandeling. Daarnaast zullen op zaterdagmiddag massages gegeven worden door professionele masseurs, die dit belangeloos doen.

Kosten; de eigen bijdrage voor dit weekend is € 175,- p.p. Dit is inclusief twee nachten in een 1 persoonskamer, vol pension (ontbijt, lunch en diner inbegrepen, koffie, thee en water gedurende de dag). Daarnaast uiteraard de begeleiding, yoga,  massage etc. Annuleren van tevoren om medische redenen kan. De kosten worden dan terug betaald. Vanaf twee weken van tevoren kan dit echter alleen nog om zeer dringende redenen in overleg. Bij annulering op het moment van het weekend, kunnen geen kosten meer terugbetaald worden.

Dit weekend is voor vrouwen, die 5 jaar of korter geleden de diagnose kanker hebben gehad en in de behandelingen zitten, herstellende zijn of het leven weer opgepakt hebben maar nog wel behoefte hebben aan lotgenotencontact. Ook vrouwen met uitgezaaide kanker zijn welkom. In dat geval is het jaar van diagnose uiteraard geen criterium. De diversiteit in de groep zal ervoor zorgen, is onze ervaring, dat er altijd ergens (h)erkenning te vinden is en men ook ondersteuning aan elkaar kan bieden en van elkaar kan krijgen. Wil je mee, geef je snel op, er is namelijk plek voor maximaal 12 deelnemers. Let op; je kunt maar eenmaal meedoen aan dit weekend! Inschrijvingen van vrouwen, die al eens aan ons ontspanningsweekend hebben meegedaan, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.