title
 

Mindfulness weekend voor mensen met kanker

 

Waar:                Blooming hotel Bergen NH.
Kosten:             Eigen bijdrage van € 160,-
Wanneer:         Nog niet bekend. Najaar 2018 of voorjaar 2019. Interesse kenbaar maken kan al wel!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Wil jij ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen?

 

De stichting Voor Jou biedt in het Blooming hotel in Bergen NH een mindfulnessweekend speciaal voor mensen met kanker. Doordat dit grotendeels uit fondsen wordt gefinancierd, geldt slechts een eigen bijdrage van € 150,- (vol pension, eigen kamer, en incl. activiteiten en begeleiding) 

Het leven met kanker geeft mensen vaak een machteloos gevoel. Het overkomt je allemaal. Vaak hoor je dat je het moet “accepteren”. Maar hoe doe je dat dan? Eigenlijk wil je deze situatie helemaal niet en verzet je je ertegen!

Mindfulness kan helpen om om te gaan met lastige gevoelens en onnodig verzet tegen je situatie te verminderen. Het maakt het ziek zijn niet minder, maar het kan je wel een handvat geven om makkelijker met je situatie om te gaan.  
In dit weekend kun je onderzoeken of mindfulness bij je past. Het is geen volledige training, maar biedt een basis waarbij je zelf kunt ervaren wat het is. Naast praktische oefeningen die je in je dagelijks leven toe kunt passen, krijg je ook materiaal mee om thuis te gebruiken. 

Het is een weekend om ruimte te geven aan je zelf! Naast het mindfulness gedeelte is er ook tijd om te ontspannen, te genieten van de mooie omgeving, het lekkere eten en het contact met lotgenoten. Je kunt wandelen, fietsen, zwemmen en de sauna in.
Het weekend wordt begeleid door een mindfulnesstrainer/GZ psychologe met oncologische specialisatie.