Aanmelden yin yoga weekend

 


    Door uw inschrijving geeft u aan onderstaande gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan:

    De Stichting kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het toepassen van de oefeningen tijdens dit weekend door uzelf en door derden. Deelname aan de activiteiten is vrijwillig. De deelnemer/-neemster is verantwoordelijk voor zichzelf en voor zijn/haar daden en handelingen tijdens de opleidingen en tijdens zijn/haar verblijf in het Blooming Hotel.

    De activiteiten zijn en kunnen niet worden beschouwd als (vervanging van) medische en/of psychiatrische consulten en/of behandeling(en). De Stichting kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade door deelnemers ondergaan, noch voor schade veroorzaakt door medecursisten. Dit betreft ook lichamelijk letsel.

    Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een factuur toegestuurd. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling. De inschrijving kan worden geannuleerd vanwege medische redenen. Vanaf een week voordat het weekend begint kan er niet meer kosteloos geannuleerd worden, anders dan in extreme situaties in overleg (ziekenhuisopname of iets dergelijks).