Aanmelden training

 

 

Aanmelden training

  Voorwaarden

  Inschrijving vindt plaats via het inschrijvingsformulier op de website. Uiteraard gaat een en ander op volgorde van inschrijving en geldt “Vol is Vol”. Bij gebleken aanhoudende vraag zal regelmatig een training georganiseerd worden.

  Naast vooropleiding is voor ons motivatie een belangrijk criterium voor deelname aan de training. Bij twijfel kan hier verder op doorgevraagd worden. Op deze wijze willen wij voorkomen dat er cursisten meedoen “gewoon om er weer eens iets bij te leren” of vanuit de insteek “een nieuwe doelgroep, gat in de markt”. Hiervoor vinden wij deze training niet geschikt. Vanuit de stichting Voor Jou zetten ons met hart en ziel in voor mensen met kanker. Dit verwachten wij ook van masseurs, met wie wij op deze wijze “in zee” gaan.

  Na bevestiging van deelname aan de training krijgt u binnen twee weken een factuur. Vervolgens dient binnen twee weken een aanbetaling van € 100,- te worden voldaan. Het restant bedrag van € 495,- dient uiterlijk 6 weken voor de start van de training te zijn voldaan. Bij niet tijdig voldoen van de betalingen, komt de inschrijving te vervallen en zal deze opgevuld worden door een andere cursist.

  Annulering
  • Voor het annuleren tot zes weken voor aanvang van de cursus wordt € 75,00 in rekening gebracht.
  • Annuleert u tussen zes en twee weken voor aanvang, dan betaalt u 50 % van het cursusgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor de cursus zijn we genoodzaakt het gehele cursusbedrag in rekening te brengen.

  Voor overige voorwaarden verwijzen wij u naar onze website.